Se nyheter

Bilgaraget.se söker säljare   [02.02.10]

Bilgaraget.se är Sveriges mest snabbväxande bilsajt för begagnade och nya bilar. Vi strävar att bli marknadsledare med din hjälp.

Bilgaraget.se motsvarar finska nettiauto.com konceptet som är suverän markndadsledare i grannlandet. Tjänsten har nu startat i Sverige och blev direkt väl emottagen. Tillsammans med tidningen Vi Bilägare kan vi erbjuda en ny köp&sälj-kanal för både bilhandlare och konsumenter.

 
   

Är du vår nästa säljare?
Bilgaraget.se är inne i ett spännande och expansivt skede och söker fler säljare! Företaget har en stark position på bilannonsmarknaden.

 

Vi söker dig som är tävlingsmänniska och gillar att jobba i ett högt tempo. Arbetet är roligt och väldigt utvecklande men samtidigt krävande, så det är viktigt att du har bra självförtroende och är trygg i dig själv. Din personlighet är viktigare än erfarenheten. Vi ser gärna att du har någon form av bilbakgrund.

Vid frågor angående tjänsten når du oss per telefon eller mail.
Är du den vi söker så skicka din ansökan per mail till toni@bilgaraget.se

B -körkort erfodras

Lön
Provisionslön
Garantilön under provanställningen

Kontaktperson
Toni Simola

toni@bilgaraget.se

Arbetsgivare
Nordic Bilgaraget Media AB
Ynglingagatan 12, 10tr
104 35 Stockholm

Snabbsök bilar

Sök fordon


ELLER

Nyheter

 • 13.04.2012

  Bilgaraget.se nu även som iphone app!

  Med hjälp av appen kan du kolla in bilar var du sen än rör dig.

  Du hittar appen på appstore.
   

   
 • 21.03.2012

  Bilar säljes

  Bilgaraget.se har nu över 49 000 begagnade bilar att välja mellan. Med så många begagnade bilar att välja mellan kan det ibland kännas ganska så svårt att hitta den rätta, vi vet.
  Letar ni efter en billig bil men inte riktigt bestämt er för vilken typ, färg eller märke bilen ska vara?
 • 05.12.2011

  Bilgaraget.se på Facebook!

  Som ni kanske har sett eller hört är bilgaraget.se den mest snabbväxande köp- och säljsajten för begagnade bilar i Sverige just nu. Sajten har växt stadigt sedan 2009 och under 2011 steg bilgaraget.se ytterligare några nivåer när vi nu även finns på Facebook för er som vill följa oss. Man kan även ”gilla” oss på facebook via Bilgaraget.se.
 • Flera nyheter