Bilmodeller arkiv

Sök från bil arkiv :

Resultat av din bil : Citroen Jumper
Vi har 45 begagnade bilar, till salu Citroen Jumper klicka här, bytbilar
Citroen Jumper

Citroën Jumper är ett nyttofordon i samma storleksklass som exempelvis Renault Master och Ford Transit. Jumper debuterade som modellnamn 1994 och ersatte då C25-modellen. I början av 2000-talet kom en mildare ansiktslyftning och 2006 presenterades en helt ny modell. Citroën Jumper kom till i samarbete med Peugeot och Fiat, vars modellderivat Boxer och Ducato är näst intill identiska, både tekniskt och utseendemässigt. Jumper erbjuds både som täckt skåpbil med olika takhöjder och axelavstånd, som inredd minibuss för persontransport och som pickup med flak. På vissa marknader säljs modellen som Citroën Relay.

Snabbsök bilar

Sök fordon


ELLER

Nyheter

 • 13.04.2012

  Bilgaraget.se nu även som iphone app!

  Med hjälp av appen kan du kolla in bilar var du sen än rör dig.

  Du hittar appen på appstore.
   

   
 • 21.03.2012

  Bilar säljes

  Bilgaraget.se har nu över 49 000 begagnade bilar att välja mellan. Med så många begagnade bilar att välja mellan kan det ibland kännas ganska så svårt att hitta den rätta, vi vet.
  Letar ni efter en billig bil men inte riktigt bestämt er för vilken typ, färg eller märke bilen ska vara?
 • 05.12.2011

  Bilgaraget.se på Facebook!

  Som ni kanske har sett eller hört är bilgaraget.se den mest snabbväxande köp- och säljsajten för begagnade bilar i Sverige just nu. Sajten har växt stadigt sedan 2009 och under 2011 steg bilgaraget.se ytterligare några nivåer när vi nu även finns på Facebook för er som vill följa oss. Man kan även ”gilla” oss på facebook via Bilgaraget.se.
 • Flera nyheter