Bilmodeller arkiv

Sök från bil arkiv :

Resultat av din bil : Citroen C8
Vi har 4 begagnade bilar, till salu Citroen C8 klicka här, bytbilar
Citroen C8

Citroën C8 är minibussmodell som kommit till genom det så kallade Eurovansamarbetet. Den presenterades år 2002 och ersatte då Evasion. C8 delar en hel del tekniska lösningar med denna modell, men är hela 30 cm längre. Inredningen är flexibel och har 6-7 säten, beroende på modellvariant. En annorlunda detalj är den centrala, analoga instrumeteringen i en svagt ljusgrön ton med froststruktur. Fem motorer, varav två med dieseldrift, på mellan 2,0 och 2,9 liter, är tillgängliga. Av de fyra Eurovanmodellerna är C8 den mest sålda i Sverige.

Snabbsök bilar

Sök fordon


ELLER

Nyheter

 • 13.04.2012

  Bilgaraget.se nu även som iphone app!

  Med hjälp av appen kan du kolla in bilar var du sen än rör dig.

  Du hittar appen på appstore.
   

   
 • 21.03.2012

  Bilar säljes

  Bilgaraget.se har nu över 49 000 begagnade bilar att välja mellan. Med så många begagnade bilar att välja mellan kan det ibland kännas ganska så svårt att hitta den rätta, vi vet.
  Letar ni efter en billig bil men inte riktigt bestämt er för vilken typ, färg eller märke bilen ska vara?
 • 05.12.2011

  Bilgaraget.se på Facebook!

  Som ni kanske har sett eller hört är bilgaraget.se den mest snabbväxande köp- och säljsajten för begagnade bilar i Sverige just nu. Sajten har växt stadigt sedan 2009 och under 2011 steg bilgaraget.se ytterligare några nivåer när vi nu även finns på Facebook för er som vill följa oss. Man kan även ”gilla” oss på facebook via Bilgaraget.se.
 • Flera nyheter