Bilmodeller arkiv

Sök från bil arkiv :

Resultat av din bil : Citroen C4
Vi har 212 begagnade bilar, till salu Citroen C4 klicka här, bytbilar
Citroen C4

Citroën C4 är en bilmodell i den så kallade Golfklassen, eller undre medelklassen.


Den ersatte år 2004 den något föråldrade Xsara och finns än så länge i två karosserier; 3-dörrars sportcoupé och en något mer konventionell 5-dörrarsvariant. Senare väntas även en kombimodell och dessutom finns en MPV-version som bygger på modellen; C4 Picasso. Utrymmen och mått är identiska versionerna emellan och det som skiljer dem åt är istället den yttre designen och vissa utrustningsalternativ. I Kina finns dessutom en sedanmodell med förlängt axelavstånd. C4 tillverkas i PSA-gruppens fabrik i Mulhouse, Frankrike. mellan 1,4 och 2,0 liter står än så länge till förfogande, varav två stycken är dieselversioner.

C4:s främsta kännetecken är en relativt särpräglad form, signerad Donato Coco, vilken i 3-dörrarsversionen inte är helt olik Honda CR-X från 1980-talet och Mazda 323 från mitten av 1990-talets mitt.


Citroën Sverige AB, Citroën C4

Snabbsök bilar

Sök fordon


ELLER

Nyheter

 • 13.04.2012

  Bilgaraget.se nu även som iphone app!

  Med hjälp av appen kan du kolla in bilar var du sen än rör dig.

  Du hittar appen på appstore.
   

   
 • 21.03.2012

  Bilar säljes

  Bilgaraget.se har nu över 49 000 begagnade bilar att välja mellan. Med så många begagnade bilar att välja mellan kan det ibland kännas ganska så svårt att hitta den rätta, vi vet.
  Letar ni efter en billig bil men inte riktigt bestämt er för vilken typ, färg eller märke bilen ska vara?
 • 05.12.2011

  Bilgaraget.se på Facebook!

  Som ni kanske har sett eller hört är bilgaraget.se den mest snabbväxande köp- och säljsajten för begagnade bilar i Sverige just nu. Sajten har växt stadigt sedan 2009 och under 2011 steg bilgaraget.se ytterligare några nivåer när vi nu även finns på Facebook för er som vill följa oss. Man kan även ”gilla” oss på facebook via Bilgaraget.se.
 • Flera nyheter