Bilmodeller arkiv

Sök från bil arkiv :

Resultat av din bil : Citroen C3
Vi har 193 begagnade bilar, till salu Citroen C3 klicka här, bytbilar
Citroen C3

Citroën C3 är en femdörrars småbil som introducerades 2002. Den ersatte då Citroën Saxo. Designen, som Donato Coco stod för, var uppseendeväckande och associerade både till Citroëns konceptbilar från slutet av 1990-talet och klassikern 2CV. Senare kompletterades femdörrarsversionen med en tredörrarsversion, kallad C2, samt med cabrioletversionen Pluriel. År 2005 genomgick C3 en mildare ansiktslyftning, med nya baklyktor, inredning, grill och frontspoiler.


En ny generation av Citroën C3 kommer att presenteras under 2010. Den första modellen, C3 Picasso, är redan ute på marknaden. En vanlig femdörrarsmodell och en sportkupé som ska heta DS3 förväntas också.

Snabbsök bilar

Mest visade Citroen C3

Sök fordon


ELLER

Nyheter

 • 13.04.2012

  Bilgaraget.se nu även som iphone app!

  Med hjälp av appen kan du kolla in bilar var du sen än rör dig.

  Du hittar appen på appstore.
   

   
 • 21.03.2012

  Bilar säljes

  Bilgaraget.se har nu över 49 000 begagnade bilar att välja mellan. Med så många begagnade bilar att välja mellan kan det ibland kännas ganska så svårt att hitta den rätta, vi vet.
  Letar ni efter en billig bil men inte riktigt bestämt er för vilken typ, färg eller märke bilen ska vara?
 • 05.12.2011

  Bilgaraget.se på Facebook!

  Som ni kanske har sett eller hört är bilgaraget.se den mest snabbväxande köp- och säljsajten för begagnade bilar i Sverige just nu. Sajten har växt stadigt sedan 2009 och under 2011 steg bilgaraget.se ytterligare några nivåer när vi nu även finns på Facebook för er som vill följa oss. Man kan även ”gilla” oss på facebook via Bilgaraget.se.
 • Flera nyheter