Bilmodeller arkiv

Sök från bil arkiv :

Resultat av din bil : Citroen C5
Vi har 134 begagnade bilar, till salu Citroen C5 klicka här, bytbilar
Citroen C5

Citroën C5 är en mellanklassbil som presenterades 2001. Den ersatte då Citroën Xantia liksom den större Citroën XM. Den är gasfjädrad och var den första Citroën-modellen med nya hydraulvätskan LDS. Modellen finns som 5-dörrars halvkombi och kombi och genomgick en större uppdatering 2004 då den fick detaljer i designen som anknöt till Citroën C4 och Citroën C6. I och med detta introducerades också adaptiva kurvljus; ett koncept som ID/DS och SM hade under 1970-talet, liksom avåkningsvarnaren AFIL.


Med C5 övergav man det integrerade hydraulsystemet för bromsar och styrning som Citroën använt sedan 1955. Kostnadsskäl angavs som främsta anledning.

Snabbsök bilar

Sök fordon


ELLER

Nyheter

 • 13.04.2012

  Bilgaraget.se nu även som iphone app!

  Med hjälp av appen kan du kolla in bilar var du sen än rör dig.

  Du hittar appen på appstore. Ladda ner hem gratis.
   
   
 • 21.03.2012

  Bilar säljes

  Bilgaraget.se har nu över 49 000 begagnade bilar att välja mellan. Med så många begagnade bilar att välja mellan kan det ibland kännas ganska så svårt att hitta den rätta, vi vet.
  Letar ni efter en billig bil men inte riktigt bestämt er för vilken typ, färg eller märke bilen ska vara?
 • 05.12.2011

  Bilgaraget.se på Facebook!

  Som ni kanske har sett eller hört är bilgaraget.se den mest snabbväxande köp- och säljsajten för begagnade bilar i Sverige just nu. Sajten har växt stadigt sedan 2009 och under 2011 steg bilgaraget.se ytterligare några nivåer när vi nu även finns på Facebook för er som vill följa oss. Man kan även ”gilla” oss på facebook via Bilgaraget.se.
 • Flera nyheter